به گزارش خبرگزاری مهر، هفدهمین همایش کتاب سال حوزه صبح امروز با حضور مراجع عظام تقلید، مدیران و نخبگان حوزه‌های علمیه در مدرسه امام کاظم (ع) با اعلام برگزیدگان در شهر مقدس قم برگزار شد.

در این همایش که با سخنرانی آیت‌الله‌العظمی سبحانی مرجع عالی‌قدر جهان تشیع و ارائه گزارش حجت‌الاسلام حقی دبیر علمی همایش همراه بود از صاحبان ۱۳ اثر در بخش برگزیدگی، هشت اثر در بخش شایسته تقدیر و ۱۸ اثر در بخش شایسته تحسین با حضور آیت‌الله سبحانی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اکبر رشاد، آیت‌الله مسعودی خمینی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عماد معاون پژوهش حوزه‌های علمیه و حجت‌الاسلام مهدی حقی دبیر همایش کتاب سال حوزه تجلیل شدند.

در بخش کتب مرجع این همایش پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اثر ارزشمند دانشنامه فاطمی (س) موردتقدیر قرار گرفت.