سلسله نشست‌های ماهانه‌ فرهنگ مهدوی مؤسسه‌ موعود که از آذر سال ۱۳۸۴ آغاز شده است، به صدمین نشست خود رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست صدم موسسه فرهنگی موعود (عج)، با عنوان «جهان اسلام درباره‌ اهل‌بیت (ع) چگونه می‌اندیشد؟» با حضور حجّت الاسلام و المسلمین دکتر زمانی، معاون بین‌الملل حوزه‌ علمیّه قم، برگزار می‌شود. در این نشست که آخرین اجتماع موعودیان در سال ۱۳۹۴ است، برنامه‌های ویژه‌ای به مناسبت صدمین گردهمایی فرهنگی، مهدوی اجرا می‌شود.

روابط عمومی مؤسسه‌ موعود طی پیامی اعلام کرده است: مؤسسه موعود در ده سال اخیر، ادبیات ویژه‌ای را در مطالعات آخرالزمانی و غرب‌شناسی به تولید و نشر داده است، توانسته جایگاهی ویژه در میان جوانان به‌خصوص در قشر دانشجویان و پژوهشگران این حوزه، به دست آورد. این مؤسسه در صدمین نشست ماهانه‌ خود، گزارشی از نشست‌های برگزارشده و موضوعات آن ارائه خواهد کرد.

دبیرخانه‌ نشست‌های موعود، زمان و مکان برگزاری این نشست را ۲۹ بهمن‌ماه ۱۳۹۴، ساعت ۱۴:۳۰ در حوزه‌ی هنری سازمان تبلیغات اسلامی، واقع در تقاطع خیابان حافظ و سمیه اعلام کرده است. حضور در این نشست بدون نیاز به نام‌نویسی و برای همگان آزاد است.