معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران از برگزاری «دومین همایش سراسری مهدویت دانشگاهیان» با همکاری مؤسسۀ آیندۀ روشن خبر داد.

دکتر میرمحمدی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، گفت: جهاد دانشگاهی قصد دارد با همکاری مؤسسه آینده روشن، همایش سراسری مهدویت ویژه دانشگاهیان سراسر کشور را برگزار کند.

وی افزود: این همایش در راستای بخش دانشگاهی دوازدهمین همایش سراسری دکترین مهدویت، در سه بخش علمی، ادبی و هنری برگزار می‌شود.

میرمحمدی در تشریح بخش های مختلف همایش اعلام داشت: موضوع بخش علمی، «پیشگویی های آخرالزمان از دیدگاه ادیان ابراهیمی» است که در قالب مقالات علمی پژوهشی و علمی ترویجی تعریف شده. موضوع بخش ادبی،‌ «مضامین مهدویت» در قالب های شعر، داستان نویسی و قطعۀ ادبی (متن ادبی، دل نوشته، خاطره نویسی) است. و موضوع بخش هنری نیز «مضامین مهدویت» در قالب های عکس و گرافیک (طراحی، نقاشی، طراحی پوستر، تذهیب و نگارگری) است.

وی افزود: مهلت ارسال آثار سی و یکم فروردین و زمان برگزاری همایش مورخ 30 و 31 اردیبهشت ماه سال 95 است. علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار به آدرس الکترونیکی www.entezarm.ir مراجعه و یا با شمارۀ تلفن های 02166977171 – 02166482670 تماس حاصل فرمایند.