به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست «قرآن به مثابه منبعی برای سیره‌نویسان» به همت پژوهشکده تاریخ اسلام و در ادامه سلسله مباحث تخصصی سیره‌نگاری گروه سیره معصومین(ع) این پژوهشگاه برگزار می‌شود.

در این نشست احمد پاکتچی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) و قرآن‌پژوه برجسته به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

پاکتچی پیشتر در خصوص «جایگاه و ماهیت شرح حال‌نگاری در سیره‌نگاری» و «اغراض سیره‌نگاری» سخنرانی‌هایی داشته است و همچنین وی مقاله‌ای با عنوان روش‌شناسی استخراج سبک از سیره منتشر کرده است.

نشست «قرآن به مثابه منبعی برای سیره‌نویسان» شنبه 17 بهمن، ساعت 14:30 الی 18:30 در این پژوهشگاه به نشانی خیابان ولیعصر، خیابان شهید عباسپور، خیابان رستگاران، کوچه شهروز شرقی، پلاک 9 برگزار خواهد شد و شرکت برای عموم آزاد است.