امام علی (ع) هنگام غسل و تجهیز پیامبر اکرم(ص):

پدر و مادرم بفدای تو باد! ای رسول خدا! همانا با مرگ تو رشته‌ای از نبوت و احکام الهی و اخبار آسمانی بریده شد که با مرگ دیگران (سایر پیامبران) بریده نگردید ...

اگر امر به شکیبائی و نهی از ناله و فریاد و فغان نفرموده بودی ، هر آینه (در فراق تو) سرچشمه‌های اشک چشم را (با گریه بسیار) خشک می‌کردیم ، و درد و غم پیوسته ، و حزن و اندوه همیشه باقی بود ، و خشکی اشک چشم و دائمی بودن حزن و اندوه در مصیبت تو کم است ، ولی مرگ چیزی است که برطرف نمودن آن ممکن نبوده و دفع آن غیر مقدور است .

پدر و مادرم به فدای تو باد ، مارا نزد پروردگارت بیاد آورده و در خاطر خویش نگهدار .

نهج البلاغه/خطبه 235.

سایت دانشنامه اهل بیت (ع) فرا رسیدن ایام حزن و اندوه آخر صفر، رحلت جانسوز پیامبر اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) را خدمت حضرت ولی عصر (عج) و تمامی مسلمین جهان تسلیت می‌گوید و توجه خوانندگان محترم را به مطالعه بخش‌های زیر دعوت می‌نماید:

مقالات و پایان‌نامه‌های مرتبط با پیامبر اعظم (ص)

مقالات و پایان‌نامه‌های مرتبط با امام حسن (ع)

مقالات و پایان‌نامه‌ها‌ی مرتبط با امام رضا (ع)