به گزارش سایت دانشنامه اهل‌بیت (ع) سی‌ و ششمین جلسه شورای علمی دانشنامه اهل‌بیت (ع) در تاریخ 94/08/07 با حضور آقایان: الله‌اکبری، خراسانی، دیبا، رحمان‌ستایش، سبحانی، صرامی، صفری، مطهری، هاشمی و یوسفی‌غروی برگزار شد که ریاست این جلسه را جناب آقای دکتر نعمت‌الله صفری فروشانی بر عهده داشت و دبیر جلسه نیز جناب آقای خیرخواه بود.

دستور جلسه

بررسی معیار جدید برای اماکن، آیین و رسوم و اموال و آثار و نیز تصویب مداخل جدید پیشنهادی در بخش تاریخ و سیره؛

خلاصه مذاکرات

حاضران ضمن تغییر جزئی در معیار اماکن، برخی از مداخل پیشنهادی در جلسه را تائید کردند.

مصوبات جلسه

1. تغییر معیار اماکن:

محل‌های زندگی اهل‌بیت (ع)، شهرهای محل دفن آنان و شهرها و مناطقی که در گسترش فرهنگ اهل‌بیت (ع) در زمان حضور نقش ویژه‌ای داشته‌اند.

2. مداخل مصوب:

«خراسان»، «اهواز»، «فارس»، «حرم»، «نیشابور>خراسان»، «امامزاده (با دو قسمت: امامزاده و مزار)»، «اهل‌بیت» و «اموال».

3. مداخل غیر مصوب:

«جبال»، «ری>جبال»، «نیشابور»، «بیهق>خراسان»، «ابواء»، «ینبع»، «حرم حضرت معصومه»، «حرم حضرت عبدالعظیم»، «مزار شریف»، «زنجیرزنی»، «قمه‌زنی»، «سیاه‌پوشی>عزاداری»، «سینه‌زنی>عزاداری»، «علم‌گردانی>عزاداری»، «چاه‌ها»، «باغ‌ها».